Yoga hver tirsdag og fredag

Timene holdes i våre lokaler på Mjøndalen Kiropraktikk & Helse hver tirsdag av instruktør Ellen Heggelund. Ellen flyttet i 2012 til Oslo for å studere en bachelorgrad i Livsstilsendring og Folkehelse. Hun startet parallelt å utforske yoga som treningsform – noe som etterhvert utviklet seg til en reise innover. I hennes timer ønsker hun å formidle en helhetlig yoga hvor det fysiske og mentale forenes.

MediYoga, tirsdager kl 17.30 – 18.30

Ellen har i 2018 gjennomført en utdanning som instruktør i MediYoga.
MediYoga er en terapeutisk yogaform som passer alle, også de med fysiske utfordringer og begrensninger. Programmene vil bestå av myke rolige øvelser som gjøres liggende og sittende på pute eller stol. Det legges også stor vekt på pusteøvelser, samt bruk av meditasjon og mantra.
MediYoga er et effektivt verktøy for å motvirke stress og dermed bedre mentale og fysiske plager. Du kan lese mer på: http://no.mediyoga.com.

YinYoga, tirsdager kl 19.00 – 20.30

Den andre timen som tilbys vil være en Yin Yoga time. Yin er en langsom yogaform hvor en tar seg god tid til å finne ro og avspenning.
Stillingene holdes i 3-5 minutter og tillater oss å nå dypere inn i kroppens muskulatur, ledd og bindevev for å løse opp spenninger som sitter lagret.

Lett Flow, fredager kl 11-12

I denne timen vil vi starte med en lett flow som innebærer dynamiske bevegelser, utfordrer balanse og styrker kjernemuskulatur. Timen avsluttes med noen roligere Yin øvelser hvor en får strekt og tøyd på kroppen.

Pris:
Ønsker du å binde deg frem i tid får du nå tilbud om en time pr uke 8 uker til prisen av 800,-.
Det vil fortsatt være mulig med Drop-in til prisen 150,- pr time.
For påmelding send SMS til tlf: 94 37 02 03.

Adresse:
Mjøndalen Kiropraktikk & Helse, Torggården, Øvre Torggate 6,
3050 Mjøndalen

Behagelige og varme klær anbefales. De som har egen yogamatte oppfordres til å ta med dette, samt pledd og puter.