Personvern

Vi er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og vil til enhver tid behandle din informasjon med respekt. Når du bruker vår nettside eller bruker våre tjenester skal du føle deg trygg og ivaretatt.

Kiropraktikk-helse.no/Mjøndalen og medfølgende tjenester eies og driftes av Mjøndalen Kiropraktorklinikk AS, org nr: 91606660357, adresse: Øvre Torg 6, 3050 MJØNDALEN. Tlf 98202092.

 

Om personopplysninger og regelverket
Personopplysninger er informasjon som samles som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

Mjøndalen Kiropraktorklinikk AS er ansvarlig for at din informasjon behandles i samsvar med Norges lover. Datatilsynet fører tilsyn om at loven overholdes.

Vi er pålagt å oppbevare nødvendig informasjon for regnskapsføring og journal. Historikken rundt dine tidligere kjøp av tjenester og journalpliktig informasjon hos oss kan derfor ikke slettes. All annen informasjon knyttet til deg har du rett til innsyn i og krav på å få slettet dersom du ønsker det. Vi har innført rutiner for å sikre at dette skjer i tråd med gjeldende regelverk.

 

Dine helseopplysninger
Vi er autorisert helsepersonell av Helsedirektoratet og vi følger Helsepersonelloven.

Det stilles strenge krav for å ivareta personvern og informasjonssikkerhet ved behandling av helseopplysninger. Mjøndalen Kiropraktorklinikk AS arbeider systematisk for å oppfylle kravene, og behandle helseopplysningene til våre pasienter på en god og sikker måte.

Internt i klinikken har våre medarbeidere/terapeuter kun tilgang til journal til pasienter de har \ har hatt konsultasjon med. Hele journalen, inkludert fødselsnummer og personalia, oppbevares kryptert i journal systemet ProMed Cloud. http://pvf.no/produkter/promed/

Har du spørsmål angående informasjon i din journal, vennligst kontakt oss på tlf 98202092.

 

Vår håndtering av ditt betalingskort
Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Vi benytter Nets som betalingsleverandør i klinikken.

 

Deling av opplysninger til tredjepart
Dine personopplysninger vil aldri bli delt med uvedkommende. Vi vil kun dele informasjon hvis det er nødvendig for å gi tilstrekkelig helsehjelp. Dette kan være f.eks. henvisning til sykehus, NAV (sykmelding), HELFO (trygdeoppgjør) eller din fastlege. Forsikringsselskap henter alltid inn ditt samtykke som de vedlegger ved henvendelser angående journaler.

Bruk av informasjonskapsler til analyse, brukervennlighet og markedsføring
Vi bruker informasjonskapsel (cookies) for å bedre brukeropplevelsen av nettsiden vår. Dette er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Vi bruker denne informasjonen til å se hvordan sidene våre blir brukt og finne ut mer om hvordan vi kan forbedre oss.

Google Tag Manager
Vi bruker Google Tag Manager for å administrere informasjonskapsler.

Google Analytics
Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker det for å se hvor brukere av siden kommer fra, hvordan siden blir brukt, hvilke sider som blir besøkt eller ikke besøkt. Denne informasjonen bruker vi for å gjøre vurderinger for forbedringer.

Facebook Pixel
Vi benytter oss av en Facebook pixel for markedsføring. Dette bruker vi dersom vi ønsker å nå deg som har vært på vår side.

 

Slik kan du unngå cookies:
Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Les her for å lære hvordan du kan deaktivere cookies på din nettleser: https://www.wikihow.com/Disable-Cookies

Du kan også slette alle cookies manuelt i din nettleser.

 

Administrering av personopplysninger
Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg og til å bestemme hvordan vi skal bruke disse.

Dersom du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du endre dette ved å ta kontakt med oss.

Har du spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på mjondalen@kiropraktikk-helse.no. NB: Ikke dine helseopplysninger.

 

Tilbakemeldinger
Alle våre kunder som ønsker å dele sin tilbakemelding via nettside \ sosiale medier \ bilder \ skriftlig, verbalt eller på noe annen måte gjør det av egen vilje. Vi innhenter skriftlig samtykke dersom vi ønsker å dele tilbakemeldinger videre. Samtykke og medfølgende tilbakemeldinger kan trekkes tilbake.

 

Endringer av personvernerklæringen
Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

 

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om Mjøndalen Kiropraktorklinikk AS personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på mjondalen@kiropraktikk-helse.no
Har du spørsmål angående din journal, ring oss på 98202092