Mjøndalen Kiropraktikk & Helse

 

Velkommen til Mjøndalen Kiropraktikk og helse!

Vi er din Kiropraktor i Nedre Eiker, Øvre Eiker, Kongsberg, Modum, Lier, Drammen & omegn. Vi bruker skånsom og effektiv Kiropraktikk med fokus på hele mennesket. Personer i alle aldre, gravide og spedbarn er velkommen til oss. Mange oppsøker oss for hodepine, rygg/nakkesmerte, isjias, smerter ut i armene, svimmelhet og andre kroppslige plager. Ofte handler det om lavt overskudd, uro, vonde følelser, tanker og utfordringer i hverdagen. Vi er opptatt av mennesket bak smerten. Er du lei av å gå i det samme smertefulle mønsteret om og om igjen? Ta kontakt i dag.

Vi har tre kjerneverdier: Du skal føle deg trygg, det skal være effektivt, og du skal bli helhetlig ivaretatt.

Vårt lag består av Kiropraktor Tor Erik Freng Svendsen, Klinikkoordinator og Coach Laila Monique Myrholm og Kostholdsveileder Elisabet Lindland.

Hvorfor skiller vi oss ut?

Dersom man alltid oppfatter ting på den samme måten, føler de samme følelsene, tenker de samme tankene og har samme adferd som før – skjer det ingen forandring. Vi i Kiropraktikk & Helse ser på smerte som en invitasjon til endring.

Vi holder flere kurs i trening, om smerte, kroppsbevissthetsøvelser, kroppspustøvelser og informasjonskvelder. Se vår facebook eller våre kurs for mer informasjon.

Velkommen skal du være!

Kiropraktor Tor Erik Freng Svendsen
Klinikkoordinator & Coach Laila Monique Myrholm
Kostholdsveileder Elisabet Lindland