Foredrag med Gry Hammer og Inge Lindseth

24. september klokken 18:00

Matblogger og forfatter Gry Hammer og ernæringsfysiolog Inge Lindseth kommer for å holde foredrag om kosthold og ernæring.

Gry Hammer, årets matblogger 2017 og forfatter av flere bøker, starter med å prate om hvorfor det er lurt å spise mat som er lagd på gamle tradisjoner. Hvorfor bør vi koke kraft og fermentere maten? Jo, fordi det gjør maten lettere å fordøye og det blir lettere for kroppen å ta opp næringsstoffene i maten. Se gjerne Facebook-siden til Gry: Fermentering og Kraft med Gry Hammer

Ernæringsfysiolog Inge Lindseth, som til daglig jobber ved Balderklinikken, Økologisk Norge og er rådgiver for enkelte toppidrettsutøvere, skal prate om hvorfor et sunt kosthold handler mindre om næringsstoffer og kalorier, og mer om hva vi gjør med maten før den havner på tallerkenen. Forskningsbasert foredrag om hvordan ny viten om tarmflora, måltidsmønstre, matstruktur og fremmedstoffer påvirker helsen, og fysisk og mental prestasjon.

Inge kommer også til å prate om hva man bør spise før, under og etter en stor anstrengelse. Få med deg noen nyttige tips om du skal gjennomføre et lengre løp.

Påmelding til epost: moss@kiropraktikk-helse.no
Pris kr 200 pr foredrag eller kr 300 for begge foredragene.
Betaling ved oppmøte på vipps 537024 eller kontant.
Tid: kl 18:00 – kl 19:00 Gry Hammer
Tid: kl 19:15 – kl 20:30 Inge Lindseth